Produse pentru scoci de bucata (15)

Boluri

Boluri

Formele Noastre 400
Tăierea Brânzei

Tăierea Brânzei

Pentru tăierea brânzeturilor dure și semi-dure, oferim o gamă largă de mașini de porționare semi-automate, potrivite pentru tăierea tuturor tipurilor de brânzeturi, de la mașini de tejghea la linii automate. Liniile automate sunt furnizate unei părți mari din GDO-ul italian și străin. În special: - Mașini automate, semi-automate și semi-manuale pentru tăierea brânzeturilor. - Mașini de porționare, care permit împărțirea precisă a brânzei în felii de dimensiuni personalizabile. - Deconectoare orizontale, care efectuează tăierea orizontală a formelor. - Curățitoare automate, pentru a elimina impuritățile prezente pe coaja brânzeturilor maturate înainte de tăiere și ambalare. - Răzătoare automate, care permit obținerea unui produs finit omogen și gata de utilizare. - Mașini de aplatizare, pentru a tăia cu precizie placa superioară și inferioară a formelor, pentru ambalare.
Patty cu Apă

Patty cu Apă

Chiftea de apă cu brânză în straturi
Unt de scoică

Unt de scoică

250g Scoică Folie de aluminiu Farfurie în formă de scoică Moale Semi-sărat
Container pentru cârnați

Container pentru cârnați

Container pentru cârnați
biscuiți etc.

biscuiți etc.

biscuiți etc.
Pizza cu Ton

Pizza cu Ton

Pizza cu Ton
Piept de Pui

Piept de Pui

Piept de Pui
Burtă de vită tânără congelată

Burtă de vită tânără congelată

Vițel alb congelat, bovine tinere, pungă de 5 kg
Tort Tradițional cu Frișcă

Tort Tradițional cu Frișcă

Rețeta acestui tort înlocuiește ingredientele de bază ale torturilor tradiționale – untul și uleiul – cu grăsimea conținută în smântâna pentru frișcă. Cu miezul său pufos și textura sa topită, cu siguranță vă va lăsa cu poftă. Puteți folosi fructe de pădure assortate după preferințele dumneavoastră pentru a da gust smântânei pentru frișcă. Lista ingredientelor 1 cană de unt nesărat la temperatura camerei 2 1/2 căni de zahăr cristalin 6 ouă la temperatura camerei 3 căni de făină universală ½ linguriță de sare kosher 1 cană de smântână pentru frișcă groasă 2 lingurițe de extract de vanilie
Pui la Rotisor

Pui la Rotisor

Ingrediente: Feliile de döner din carne de pui Condimente speciale Apă Sare Disponibil de la 5 la 120 kg
Pizzle

Pizzle

Pizzle
Formă de Pâine de Lót gata

Formă de Pâine de Lót gata

Tradițional, forma de „pão de ló” este realizată manual, folosind trei foi de hârtie de copt, ceea ce poate fi un proces îndelungat și laborios. Cu Forma pentru „Pão de Ló” de la noi, munca este simplificată. Forma este deja pregătită pentru utilizare, fiind suficient să adăugați aluatul și să o puneți la cuptor. Această formă este o soluție excelentă pentru producții de mare amploare. Avantajele Formei pentru „Pão de Ló” Prontă: Practicitate/economie de timp: Forma este deja pregătită pentru utilizare, eliminând necesitatea de a o pregăti manual. Ușurință în utilizare: Ideală pentru patiserii începători și neexperimentați, simplificând procesul. Produs inovator: Adaugă o notă modernă unei tradiții culinare, fără a pierde vreodată înregistrarea tradițională.
cartofi

cartofi

cartofi
Scoici întregi

Scoici întregi

Scoici Saint-Jacques de calitate superioară, selectate cu grijă pentru dimensiunea, prospețimea și aroma lor.